היי

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/07/2006 | 04:24 | מאת: רונית

אני בת 14 וחצי ויש לי בעייה של עודף משקל, אני מנסה לרדת במשקל כבר כשנה עם ייעוץ של דיאטן ואני פשוט לא מצליחה! אני גם דיי נמוכה לגילי והייתי רוצה לדעת אם זה קשור...

23/07/2006 | 09:37 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לרונית שלום הגובה אינו קשור לקצב ירידה במשקל,אך רצוי לבדוק האם הגובה שלך תקין ותהליך הגדילה שלך עיקבי,ניתן לבדוק זאת אצל רופא משפחה או אנדוקרינולוג,חשוב מאוד שתמשיכי להיות במעקב אצל דיאטן כפי שציינת יתכן ויש צורך להוסיף פעילות גופנית לדיאטה על מנת לזרז את תהליך הירידה במשקל בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח