ברכות לפתיחת האתר והפורום

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/03/2006 | 22:58 | מאת: רוייקו

ישר כוח על היוזמה המבורכת . נחמד לראות עוד ועוד פורומים למנותחי קצור קיבה. רק לפני שבע שנים פתחתי את הפורום הראשון בארץ למנותחי קצור קיבה כשעוד תחום הפורומים ברשת האינטרנט בכלל היה עוד בתחיתוליו. היום יש כבר כמה פורומים למנותחי קצור קיבה (קיצור קיבה ?? על המושג הזה, אגב, יש לי השגות אבל לא עכשיו) והיד עוד נטויה. לא רחוק היום שלכל בית חולים ולכל מנתח יהיה פורום יחודי לו. אשמח להשתתף רוייקו

20/03/2006 | 15:18 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אתה מחלוצי הפורומים בנושאי ניתוחים לטיפול בהשמנה. אשמח תמיד לשתף איתך פעולה. אנא צור קשר: 03-5228088 או 03-5221717 מצורף לינק לכתבה של דפנה שפיגלמן בערוץ 10 בנושא ניתוחים לטיפול בהשמנה. שידור חוזר ביום רביעי הקרוב ב 16:00

20/03/2006 | 15:24 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?cid=140

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח