שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

13/07/2006 | 12:25 | מאת: גילי

אני שוקלת 50 ק"ג וגובהי 150 ס"מ. אני לא נראית שמנה, אך בכל זאת הייתי רוצה להוריד 2-3 ק"ג. אם אני אוכל 800 קלוריות ליום, מזון מאוזן ומלווה בפעילות גופנית (שאני עושה תמיד), לאחר כמה זמן סביר להניח שאראה תוצאות?

14/07/2006 | 23:46 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לגילי שלום תוצאות של דיאטה לירידה במשקל ניתן לראות כבר בשבוע הראשון,אך מאחר ופירוק שומנים מתבצע רק לאחר כשלושה שבועות, מציעה לך להוסיף לדיאטה היומית שלך כ-200 קלוריות ולשמור על התפריט לפחות לאורך חודש על מנת שהירידה במשקל תהיה גם מפירוק שומן בגופך שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח