ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/07/2006 | 07:07 | מאת: שרה

אודה לכם אם תוכלו לעדכן אותי מה לעשות ע"מ לרדת במשקל. דבר זה מאד חשוב לי אשמח לקבל כל עצה וכל הסבר בנדון.

11/07/2006 | 07:35 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשרה שלום ירידה במשקל כרוכה בהתאמת תפריט אישי ע"פ נתוניו האישיים של כל אדם ואדם כמו למשל בדיקות דם,משקל,אורח חיים, כמו כן יש צורך בשילוב פעילות גופנית, כמובן שיש דרכים נוספות כמו נטילת תרופות או במקרים של השמנת יתר חולנית - ניתוח נשמח לעזור לך וליעץ לגבי השיטה הטובה ביותר עבורך,ניתן לקבוע תור אלינו דרך האתר או בטלפון 5228088 מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח