ירידה בזמן מחזור וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/07/2006 | 07:03 | מאת: שרה

1. האם בתקופת מחזור לא יורדים עקב ריבוי נוזלים בגוף? 2. מדוע אף שאני בדיאטה ועושה בין 3-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית אני לא רואה ירידה משמעותית ובנוסף לזה אני בדיאטה אצל דיאטנית. אשמח לקבל תגובה או אפילו עצה ע"מ לעזור לי לרדת.

12/07/2006 | 21:37 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשרה שלום לעיתים קרובות בזמן מחזור או ליתר דיוק מס` ימים לפני המחזור יש צבירת נוזלים בגוף לשאלתך השניה : כל הכבוד לך על ההתמדה בפעילות הגופנית והמעקב אצל דיאטנית,לדעתי רצוי שתשלבי בפעילות הגופנית שלך פעם בשבוע פעילות אנארובית, יתכן ואינך רואה ירידה במשקל בימים אלה כיוון שאת בונה שריר אך אל תתיאשי המשיכי כך והתצאות יגיעו

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח