עליה במשקל בזמן שמירת משקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

05/07/2006 | 09:22 | מאת: גלית

אני מתוסכלת עד מאוד. לפני כחודש התחלתי לאכול נכון, כמו כן אני עוסקת בפעילות גופנית אירובית (לב ריאה) ועם זאת בשבועיים האחרונים לא רק שפסק משקלי לרדת, כי אם עלה. אני רוצה לציין שאני חשה נפוחה וכמו כן מרגישה כי יציאותי פחות תכופות. חשוב לציין עוד עובדה. לפני כחודש עברתי הפסקת הריון (זירוז פלוס גרידה) ויתכן שבנוסף לכל הגורמים המצויינים כאן יש גם השפעה של האירוע הטראומתי הזה. מה עושים? אשמח לקבל יעוץ דחוף ומודה לכם מראש. גלית

07/07/2006 | 21:27 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לגלית שלום במקביל לפעילות גופנית יש לשמור על דיאטה מאוזנת המתאימה לך באופן אישי,יתכן והעליה במשקל שלך נובעת מבניית שריר וזה כמובן דבר חיובי,ציינת שאת סובלת מנפיחות ויציאות לא סדירות על כן ממליצה לך להוסיף לדיאטה לפחות פעמיים ביום סלט ירקות,ושלוש מנות פרי בנוסף השתדלי לאכול לחם מחיטה מלאה וכמובן לשתות לפחות 10 כוסות מים ביום בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח