אני שמנה רוצה לרזות תעזרו לייי?

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

30/06/2006 | 13:04 | מאת: נורי

שלום כוראים לי נורי אני בת 12 שנות אני שמנה המשקל לי 56 קיולו ואני רוצה לרזות , אולי את יחולים לעזור לי בגלל לרזות אם רוצים לעזור לי תשלחו לי תפריט מה אני צריכה לאכל ומה עלי לעשות ספורט ו משהו כזה .... אני מקווה שתענולי במהירות !!!! תודה...

01/07/2006 | 10:34 | מאת: שולי דיין

נורי , אני גאה בך שהגעת להכרה עצמית ומה שנותר לך עכשיו זה להתחיל לשנות הרגלי אכילה תאכלי לפי התפריט שאני נותנת לך ואת תירזי 1.200 קילו מאתיים בשבוע . תיכנסי לאתר של חלי גרופ (חלי ממן) ושם מופיע לך תפריט דיאטה עם תחליפים שאת יכולה לבחור לך . בהצלחה

01/07/2006 | 10:49 | מאת: מאיה פ. פסיכולוגית

שלום נורי, מהנתונים שמסרת קשה לקבוע אם את סובלת מהשמנה. הנתון היעיל ביותר לקבוע זאת הוא ה- BMI שלך והוא מצריך גובה (בס"מ) ומשקל. תוכלי לחשב זאת בקלות באמצעות המחשבון של מלב"י, אשר נמצא בצד ימין של המסך. נורי, חשוב להתאים עבורך תוכנית טיפולית שתענה על הצרכים והקשיים האישיים שלך, וקשה לעשות זאת מבלי לדעת פרטים על בחירות המזון שלך, הרגלי האכילה שלך, מאפייני היומיום שלך ועוד נתונים רבים הקשורים לרגשותיך ומחשבותיך. אני מזמינה אותך לכתוב לנו שאלה אישית שבה תצייני פרטים אלה, יחד עם נתון ה- BMI שלך, ואנו נשתדל לעזור לך כמיטב יכולתנו. מעבר לכך, כמובן שאת מוזמנת לקבוע פגישה אישית ולהגיע עם אחד מהוריך לקבלת ייעוץ ומענה אישי. ניתן לקבוע תור בטלפון: 03-5228088 או דרך האתר www.hashmana.com חשוב לציין כי טיפול בהשמנה בגילאים צעירים הינו בעל חשיבות עליונה, שכן הוא יכול להפחית את הסיכון לפתח השמנת יתר בבגרות. לכן אני מברכת ומחזקת אותך על פנייתך ועל רצונך לקבל ייעוץ בנושא זה. בהצלחה, מאיה פרנקל פסיכולוגית מלב"י

02/07/2006 | 08:55 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לנורי שלום כפי שכבר עניתי לך בפורום השאלות האישיות,ילדה בגילך צריכה הדרכה אישית לך ולמשפחתך,לא מומלץ לעשות דיאטה שאינה מאוזנת על מנת לא לפגוע בתהליך הגדילה שלך,זה הזמן לך ולמשפחתך לסגל הרגלי אכילה בריאים,כך תוכלי להנות גם מירידה במשקל וגם לתמיכה מהסובבים אותך בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח