הסטטיסטיקות אומרות ש....

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

24/06/2006 | 01:32 | מאת: עופר

הסטטיסטיקות אומרות שכ-90% מהמרזים יעלו את משקלם עד חמש שנים מתום הדיאטה. מה הדרך המיוחדת של המרכז להתמודד עם הסטטיסטיקה הזו?

24/06/2006 | 21:39 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לעופר שלום אנו במלב"י מנסים להעלות את % ההצלחה בדיאטה בשיטות רבות ומגוונות לדוגמה: פגישות עם דיאטנית ופסיכולוגית לשינוי הרגלי אכילה מפגשים עם פסיכולוגית העוזרים ללמוד על היבטים השונים שגרמו למטופל להשמין והטיפול בהם הרכבת תפריט אישי שמתאים לצרכי המטופל לימוד המטופל כיצד להתמודד עם הפיתויים והמשברים בזמן תהליך הירידה במשקל עידוד המטופל לעסוק בספורט לימוד המטופל כיצד להרכיב לעצמו תפריט דיאטטי וכיצד לשמור על הירידה במשקל שהושגה לימוד המטופל עקורונות התזונה הנכונה ועוד נושאים רבים ומגוונים אנו משתדלים לעודד ולתמוך במטופל לאורך כל התהליך כשטובי המומחים בתחום נמצאים בצוות המטפל לפרטים נוספים ניתן לפנות אלינו בטלפון:5228088 מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח