שאלה לגבי מזון

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/06/2006 | 15:35 | מאת: מירב

שלום לך..... החילוף חומרים שלי לא משהו ואני מאוד מצפה שיהיה לי חילוף גבוה יותר.. אני עושה ספורט ואוכלת נכון... השאלה שלי היא איזה אוכל יכול לעזור בחילוף החומרים???? תודה מראש!!!

24/06/2006 | 19:35 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

למירב שלום חילוף החומרים של הגוף אינו תלוי בסוג מזון מסויים,אלא בסך כמות הקלוריות שאנו צורכים לעומת סך הקלוריות שאנו שורפים,ובתפקוד בלוטת התריס שלנו ותרופות על כן אין מזון מסויים שאני יכולה להמליץ לך לאכול על מנת להגביר את חילוף החומרים מלבד לעשות ספורט מירית דיאטנית מלב"י

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח