בלון קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

20/06/2006 | 11:48 | מאת: עינב

אני בת 30, שוקלת בסביבות 90 ק"ג +. כל חיי התמודדתי עם השמנה ודיאטות עם ירידות חדות ועליות יותר חדות. כל דיאטה שקיימת ניסיתי אבל תמיד מעלה חזרה את המשקל. הייתי מאוד רוצה לעבור ניתוח אבל נאמר לי שאני לא מתאימה. שמעתי על התהליך של בלון קיבה והייתי רוצה לדעת אם אני מתאימה לזה? מה העלות? האם הביטוח מכסה?

20/06/2006 | 13:13 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא פני לד"ר יונה אבני שהיא גסטרואנטרולוגית שמומחית בבלון תוך קיבתי. מס הטלפון דרך ספר הטלפונים או רשימת הרופאים של מכבי. היא תיעץ לך לאחר שיחה ובדיקה, אם הבלון הוא הפתרון בשבילך

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח