לרדת במישקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/06/2006 | 19:51 | מאת: שי

שלום שמי שי ואני בן 30 ואני שוקל 140 קילו אני רוצה לירזות ואין לי את הכוח רצון שמדברים איתי על דיאטה אני מיתלהב אבל אחרי כמה ימים ההיתלהבות יורדת לי חזרה ואישתי מפחתדת שאני יעשה ניתוח קיצור קיבה מה עליי לעשות?

19/06/2006 | 21:03 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

הפתרון היחידי שיעזור לך בטווח הרחוק הינו ניתוח, וזאת משום שבמשקל כה גבוה הוכח שדיאטה לא מועילה לאורך זמן. כדי ללמוד יותר על הניתוחים השונים אתה מוזמן להירשם להרצאת החודש ולבא עם אשתך. ההרצאה ניתנת חינם וללא כל התחיבות ומתקימת מחר יום שלישי ה 20 ליוני במלב"י. ההרשמה להרצאה דרך הלינק הרצאת החודש בעמוד הבית של האתר. אתה מוזמן לקבוע פגישה אישית עימי בטלפון 035228088, עלות הפגישה 600 ש"ח והיא כוללת התיעצות גם עם דיאטנית ופסיכולוגית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח