משקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/06/2006 | 09:29 | מאת: 16

שלום אני ילדה בת 16 ואני ילדה די מלאה!!! יש עלי 10 קילו עודפים שאני חייבת להוריד אפילו יותר אבל אני יסתפק ב 10 אני רוצה להוריד לפחות בחודש הראשון של הדיאטה את 5 הקילו הראשונים שזה די סביר.... אני לא יודעת מהי הדרך הנכונה לעשות את זה ואני די מבולבלת אני מתאמנת בחדר כושר ואני אוכלת 3 ארוחות ביום ושאני רעבה פירות עד 3 ביום כמה אני יכולה לרדת מהדבר הזה למה אין לי יותר כוח אני רוצה להרזות! תמיד עשיתי דיאטות ולא הצלחתי והפעם החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולשנות את אורח החיים שלי ואת הרגלי הספורט...האם יתכן שאני יוריד בחודש 5 קילו????? או אפילו יותר???

19/06/2006 | 21:27 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

מבחינת אימון גופני המלצתי היא שתעלי במינון ותבצעי מידי יום הליכה של שעה כדרך חיים, זאת בנוסף לחדר כושר. גם רכיבה על אופניים או שחיה הן פעילויות טובות לשריפת קלוריות. בנוסף כדאי שתתיעצי עם דיאטנית לגבי תפריט מאוזן המבוסס על העדפותיך. השתדלי להימנע משתית משקאות ממותקים וממאכלים עתירי שומן או סוכר. נשמח לשרת אותך בתחום היעוץ הדיאטני, לקביעת פגישה: 035228088, עלות הפגישה 300 ש"ח. בהצלחה

20/06/2006 | 13:14 | מאת: מירית - דיאטנית מלב"

שלום המטרה שהצבת לעצמך מעט קשה,להוריד 5 ק"ג בחודש זה הרבה במיוחד לנערה שנמצאת בשיא גדילתה,על מנת לרדת במשקל בצורה מבוקרת ונכונה מציעה לך לעשות זאת בהדרכה מקצועית,כמו כן המשיכי לעסוק בפעילות גופנית זה מאוד עוזר לתהליך.על פי הנתונים שמסרת לנו את אוכלת מסודר 3 ארוחות ביום ובין הארוחות פרי שזה בסדר גמור אך גשי ליעוץ אפילו חד פעמי לבדוק את איכות הארוחות שאת אוכלת,ניתן לקבוע תור אלינו דרך האתר או בטלפון 5228088 שיהיה בהצלחה מירית דיאטנית מלב"י

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח