רדוקטיל וציפרלקס

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

18/06/2006 | 21:45 | מאת: הדס

אני נוטלת תרופות אנטי דכאוניות במשך כארבע שנים. עברתי ניתוח להצרת קיבה בשיטת הטבעת לפני כשש שנים ולאחר כשנה הוצאה הטבעת מגופי עקב הקאות והחלקת הטבעת. רציתי לדעת באלו סיכונים כרוך ניתוח טבעת נוסף וכן מהן הבעיות הכרוכות בנטילת ציפרלקס ורדוקטיל. תודה.

19/06/2006 | 13:22 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

כדאי שתחשבי על האפשרות של שרוול קיבה. אין הקאות, אין החלקה של טבעת ואין צורך לוסת את הטבעת. אם הצלחת לרדת יפה באמצעות הטבעת גם שרוול יביא אותך לתוצאות יפות. אם לא ירדת טוב עם הטבעת יש לשקול מעקף קיבה. כדי ללמוד על האופציות השונות את מוזמנת להירשם להרצאת החודש או לקבוע יעוץ אישי בטל 035228088 או 8080*. לגבי רדוקטיל לא אמורה להיות בעיה, התיעצי עם רופא המשפחה. אנא זכרי שכדי שהתרופה תעבוד טוב יש לשנות את הרגלי התזונה ולעסוק בספורט. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

20/06/2006 | 22:04 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

צביקה ארמל, מנהל הרדוקטיל בטבע מבהיר כי אין אמנם התוויית-נגד ל-SSRI ורדוקטיל, אבל מכיוון שהם עובדים על אותם איזורים ואותם נוירוטרנסמיטורים - לא מומלץ להשתמש בהם ביחד

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח