לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

18/06/2006 | 15:33 | מאת: הילה

לפני כזנה הוצאתי את הטבעת מסיבות רפואיות ומאז למרות ספורט ודיאטה (ספורט עם מאמן כושר ודיאטה מאוזנת של דיאטנית) אינני מצליחה לרדת במשקל האם יש קשר לניתוח? או שהגוף פשוט מורד

18/06/2006 | 16:35 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

להילה שלום לא נראה לי שיש קשר לניתוח, אך יתכן שבמהלך הזמן שהיית עם הטבעת הרגלת את גופך לכמות קלוריות מועטה מידי או שיתכן שבשלב זה את בונה שריר ולכן אינך רואה את הירידה במשקל, בכל אופן המשיכי לבצע פעילות גופנית שימרי בקפדנות על התפריט שניתן לך וצפי לתוצאות בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח