דיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

18/06/2006 | 13:39 | מאת: שרון

שלום אני בת 24 ואני שוקלת 81 קילו והגובה שלי 1.59 ויש לי שני ילדים ולא מיזמן הייתי בהיריון ונפל לי ואני מאוד רוצה לרדת במישקל אבל מרוב שעמום אני אוכלת מבק שת מאוד שתעזרו לי BMI שלי הוא 31.6 מה עליי לעשות ואני כמעט כל היום בפעילות

18/06/2006 | 16:31 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשרון הצטערתי לשמוע על שעבר עליך,להתחיל תהליך של דיאטה יש צורך במוטיבציה חזקה ופנאי נפשי,החליטי עם עצמך על עיתוי שמתאים לך ושאת פנויה רגשית להתחיל בתהליך של שינוי הרגלי אכילה ודיאטה לירידה במשקל,(אל תלחיצי את עצמך) בנוסף התחילי בפעילות גופנית מתונה והרחיקך מביתך ממתקים וחטיפים וכשתחליטי שאת מתחילה דיאטה פני לעזרה,ניתן לקבוע תור אלינו דרך האתר או בטלפון 5228088 בהצלחה מירית

28/07/2006 | 11:56 | מאת: גל

היי שרון,את חייבת להפיג את השעמום גם לי זה קורה כל הזמן. קראי ספר,מוסיקה תצאי המון מהבית. אני אישית אם אני בבית אז אני אוכלת יותר. ואל תכניסי חטיפים,גלידות עוגות הביתה. וכך לאט לאט תרזי.בהצלחה!

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח