הרזיה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/06/2006 | 23:31 | מאת: ריטה

אני בת 49 סובלת מיתר לחץ דם ומקבלת תרופה. יש לי בעיה עם בלוטתת התריס ואני לוקחת אלטרוקסין כבר כמה שנים.מבחינה הורמונלית אני מאוזנת.אבל מאוד קשה לי להוריד במשקל.אני שוקלת 84 קילו וגובה 159.הייתי חודשיים בהשגחה של דיאטנית ועשיתי גם פעילות גופנית לפחוח 4 פעמים בשבוע וירדתי רק 4 ק"ג.מה עלי לעשות כדי להגביר את חילוף חומרים? תודה מראש.

17/06/2006 | 13:03 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לריטה שלום איחולי על הירידה במשקל,קצב הירידה שלך הוא תקין כחצי ק"ג בשבוע,על כן ממליצה לך להמשיך לעסוק בספורט ובמעקב אצל הדיאטנית, אל תתיאשי מאוד חשוב לשמור על מה שהשגת עד היום. בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח