לד"ר אוסנת רזיאל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/06/2006 | 14:21 | מאת: אפרת

שלום רב לך! אני בת 16 ואני אמורה לעבור ניתוח שרוול קיבה אצל פרופסור רובין, רציתי לדעת כמה זמן לוקחת ההתאוששות והאם יכולים להיות לי בעיות בעתיד להיכנס להריון. אני יודעת שהניתוח הוא בילתי הפיך ובגילי עדיף ניתוח הטבעת, אבל אני לא רוצה אני מעדיפה שרווול. והאם ידוע על מקרה מוות מהניתוח בישראל? תודה רבה.

16/06/2006 | 20:30 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שרוול קיבה הוא ניתוח חדש בארץ, אך קיים בעולם מספר שנים. אשמח ליעץ לך באופן אישי בפגישה, כשיהיו בפני הנתונים הרפואיים שלך. התאמת הניתוח במלבי נעשית לאחר הקנית כל הידע על מגוון הניתוחים האפשריים, פגישה עם דיאטנית ופגישה עם פסיכולוגית. תוכלי לקרא על הניתוח במגוון כתבות בערוץ הניתוחים. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח