BMI

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

15/06/2006 | 19:50 | מאת: הילה

שלום רב, רציתי לשאול מדוע אתם כותבים ש- BMI 35 ומעלה, רק ניתוח יעזור ? הרי קופ"ח לא מאשרות אלא אם ה- BMI הוא 40 ומעלה ? הבנתי שרק עם מחלות נילוות מאושר לבצע ניתוחים כשה- BMI 35. ואם ה- BMI שלי הוא 35 ואני ללא מחלות נילוות אחרות, האם קופ"ח תאשר לי את הניתוח ? תודה וערב טוב.

16/06/2006 | 19:28 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

להילה שלום ראשית תודה רבה על הערה,אנשים עם מסת גוף 35 וללא מחלות נלוות קופת חולים אינה מממנת את הניתוח,מה שהתכוונו לומר וזה ע"פ נתונים רבים שנלקחו מהספרות האקדמית שככל שמסת הגוף גבוהה או שווה ל-35 הסיכוי לירידה במשקל באמצעות דיאטה הוא נמוך יותר כמובן שהנתונים הם סטטיסטים ולכל אדם ללא קשר למסת הגוף שלו, מומלץ לנסות דיאטה לפני שהוא מחליט או מברר על ניתוח מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח