דיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

13/06/2006 | 12:51 | מאת: מלי

אני בת 36 שוקלת 150 ק"ג מנסה זה שנתיים להכנס להריון.אתמול נאמר לי בבי"ח כי אין אפשרות להמשיך בטיפולים ללא דיאטה.אני מיואשת ומחפשת פתרונות.האם יש הליכון למשקלי בעלות של עד 5000 ש"ח? אם אפשר להמליץ לי על דיאטנית טובה באזור בת-ים חולון המתעסקת עם הפרעות אכילה?

13/06/2006 | 20:29 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

מלי היקרה במשקלך הנוכחי דיאטה או ספורט נועדו כמעט תמיד לכשלון בטווח הארוך. אני מזמינה אותך ללא תשלום או התחייבות כלשהיא להשתתף בהרצאת החודש כדי שתלמדי על דרכי ההתמודדות במצבים של השמנת יתר קיצונית. ההרשמה להרצאה דרך הבאנר בעמוד הראשי. כמו כן את מוזמנת לקבוע תור להתיעצות אישית בטלפון 035228088

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח