אוכל דיאטה והרזיה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

13/06/2006 | 09:28 | מאת: עידית

למיטב ידעתי חובה לאכול לפני פעילות ספורטיבית מנת פחממות בשביל האנרגיה ועד שעה אחרי אימון חובה לאכול חלבונים. מה קורה אם אני עושה הליכה כמעט כל בוקר בשעה חמש בבוקר ואני לא רוצה לאכול כלום וגם לפעמים אחרי הפעילות אני לא אוכלת אולי איזה מעדן דיאט. הארוחה שלי היא ב- 9:30 בבוקר. כנ"ל לגבי פעילות כמו עיצוב וחיטוב בערב. זה בשעות בין 8:00-10:00 בלילה ואז לפני אני אוכלת אבל אחרי אני לא תמיד אוכלת כי קראתי שלא טוב לאכול וללכת לישון כי האוכל לא תמיד מתעכל. אשמח לקבל עיצה. עידית

13/06/2006 | 09:55 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לעידית שלום נכון שמומלץ לפני פעילות גופנית לאכול מנת פחמימות,מומלץ בבוקר שתאכלי פרוסת לחם אחת עם ממרח כלשהו לפני הפעילות,ולאחר הפעילות ניתן לאכול מעדן דיאט או יוגורט,לגבי פעילות לעיצוב הגוף אין חובה לאוכל לפני הפעילות בעיקר שהיא נעשית בשעות הערב מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח