דיאטה והתעמלות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

11/06/2006 | 15:30 | מאת: אירית

1.האם תוכלו לפרסם תפריט כללי לדיאטה מאוזנת של עד 1500 קלוריות? 2. האם 2 אמוני כושר מאומצים בשבוע (שעור עצוב ושעור פילאטיס) יכולים להחליף פעילות ספורטיבית יומיומית מתונה (כגון הליכה) ועדיין לתרום להרזיה? 3. האם נטילת רדוקטיל בסופי שבוע יעילה או שהשפעתו אפקטיבית כשהיא מצטברת? 4. מודה על תשובתכם.

12/06/2006 | 16:57 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אירית שלום רב. התאמת דיאטה מומלץ שתעשה באופן אישי תוך בחינת הרגלי התזונה שלך והתאמת תפריט אישי. לשם שריפת קלוריות מומלץ לעסוק בפעילות אירובית יומיומית הכוללת הליכה, שחיה, אופניים וכדומה. פעילות כמו פילטיס ועיצוב מבורכת אף היא כתוספת ולא כתחליף ויתרונה הגדול חיזוק ובנית מסת שריר, מה שתורם לאורך זמן לשריפה מואצת של קלוריות גם במנוחה. רדוקטיל הינה תרופת מרשם הניתנת בדר"כ לתקופה ארוכה בין 1/2 שנה לשנתיים ואין לה כל ערך מוכח לטיפול ליום אחד או סוף שבוע. נשמח לעזור לך לבנות תוכנית המתאימה לך אישית לירידה במשקל ולשמירה עליו לאורך זמן. ליצירת קשר: 8080* או 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח