דיאטה לסכרתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/06/2006 | 17:04 | מאת: שרית

שלום אני בת 53 סובלת מסכרת סוג 2 ומתת פעילות של בלוטת התריס, מטופלת באבנדיה לסכרת והיטרוקסין לבלוטת התריס. גובהי 1.65 משקל 87 ק"ג, עלי להוריד כ-15 ק"ג. ניסיתי בחיי כמעט כל דיאטה אפשרית וברור לי שבכדי לרזות יש להרבות בירקות ובספורט. למרות שאני אוכלת בעיקר סלטים ומעט מאד לחם קל , הירידה במשקל מזערית ביותר מה שגורם לייאוש . אני חייבת לציין שבדרך כלל אין לי תחושת רעב אבל הצורך לנשנש בין הארוחות קיים. איזו דיאטה מומלצת לאורך זמן והאם בעיות בלוטת התריס והסכרת מפריעות לירידה במשקל.

11/06/2006 | 11:19 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

סכרת ותת פעילות בלוטת התריס מחייבות מעקב אנדוקריני. אני ממליצה על פניה לד"ר גלינה שנקרמן האנדוקרינולוגית במלב"י לשם טיפול כוללני בהשמנה בסכרת ובתת פעילות בלוטת התריס. לקביעת תור: 8080* או 035228088 כמובן שמעקב דיאטני ופעילות ספורטיבית הכרחיים לצורך הירידה במשקל. תוכלי לקבוע תור דרך האתר או טלפונית גם לדיאטנית שתרכיב לך תפריט על פי העדפותיך. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח