שישבת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/06/2006 | 13:56 | מאת: ליאת

ברצוני להודות לכם על האתר הנפלא והמלמד. יש לי שאלה והיא שבמשך השבוע אין לי בעיה עם האוכל מאחר שאני עסוקה מעל הראש ויש ימים שאני אפילו שוכחת לאכול בעייתי היא בשישבת שאנו עושים קידוש ויוצאים מהבית עם הבנות וזה קורה בדרך כלל בשבתות שאלתי האם במשך השבוע אוכל לעשות דיאטה רגילה ובשישבת לקחת בארוחות כמו שבקידוש את הכדור קסניקל ? מה תופעות הלוואי ? והאם הוא עוזר?

11/06/2006 | 11:13 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

קסניקל מפחית ספיגת שומנים במעי. תוכלי לקחת אותו בסוף שבוע. נטילת התרופה מחייבת דיאטה מבוקרת ומעקב רפואי. תוכלי לקרא עוד בלינק: http://www.hashmana.com/inner_page_3.asp?articleID=170

19/07/2006 | 23:41 | מאת: נעמה

היי דר` רזיאל ומירית. אני כשבוע אחרי ניתוח שרוול ומרגישה מצויין..אני כבר אוכלת (לא רק נוזלים) אך בשום אופן לא מצליחה להגיע לכמויות המומלצות. לי אישית אין בעיה עם זה..השאלה היא אם אני לא מחסירה בכך דברים הנחוצים בריאותית (ויטמינים, מינראלים וכו`). בנוסף - מה - עושים - עם - ה-צ-ר-ב-ת!! ערב נעים ותודה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח