דיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

09/06/2006 | 18:19 | מאת: מיטל

שלום, אני מיטל, בת 23, שוקלת 80 ק"ג וגובהי 163. יש לי בעיה רצינית. אין לי את כח הרצון לעשות דיאטה. אני מחליטה יום אחד שאני מתחילה אבל יומיים אחר כך אני מפסיקה וחוזרת להרגלי הזלילה. תעזרו לי!!! אני חייבת להרזות והמצב הכספי שלי לא כל כך מאפשר לי לשלם על דיאטנית או פסיכולוגית.

10/06/2006 | 08:58 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

מיטל שלום הבעיה שלך מוכרת ושכיחה בקרב אנשים רבים,להכנס למסגרת דיאטה ולהתמיד בה זה דבר קשה ועל כן דרושה תמיכה מקצועית,ע"פ הקריטריונים שלך את זכאית גם לטיפול ומעקב גם במסגרת קופת חולים , שיהיה בהצלחה מירית

28/07/2006 | 12:03 | מאת: תשובה למיטל

היי מיטל,לא קל לרדת אבל גם לא הכי קשה. אישית דיאטניות וקבוצות תמיכה לא הכי עוזרות(לי בכל אופן).כל שעליך לעשות זה ספורט לפחות 6 פעמים בשבוע,ולהפחית את כמויות המזון,בזמן שבא לך לחטוף קחי פרי.ומבחינה כלכלית אם אין לך משאבים אתה יכולה (אם את אוהבת)ללכת לסטודיו לרקוד יש כניסות של 20 שקלים אפילו אבל זה משתלם.וגם הספורט יהיה יותר מהנה. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח