תחושת לחץ

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

09/06/2006 | 17:56 | מאת: בועז

שלום לרופאה היקרה ד"ר אסנת רזיאל. השאלה שלי אמנם לא קשורה ישירות לנושא הפורום אבל בכ"ז אודה אם תוכלי להתייחס לשאלתי כיוון שאת כירורגית ותיקה במקצוע ואני מאוד אשמח לשמוע דעתך. ידוע לי שהפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ וטיפול של הרופא המטפל. אני בסה"כ הייתי רוצה לשמוע את דעתך מתוך נסיונך העשיר. והרי השאלה: לפני כ-3 שנים עברתי תאונה קשה בה נכנס לי מוט ענק בבטן ויצא מביה"ח מצד שמאל למטה. כתוצאה מכך בין יתר הפגיעות, נגרמה לי פגיעה קשה בדופן הבטן הקדמית ובשרירי הרקטוס. הבטן נסגרה ושוחזרה עם רשת פרולן סינטטית. מאז התאונה אני חש כאבים מתמידים בבטן - כמו חגורה לוחצת כאילו משהו מתוח חותך בתוך הבטן ומפריע, הכאבים הללו מתגברים במאמץ. תחושה כאילו משהו תפוס ודבוק בתוך הבטן. במבט חיצוני לא נראה בקע או התרופפות של קיר הבטן. האם הרשת ששמו לי בבטן יכולה לגרום לתופעות ולבעיות או הדבקויות או שאולי זה נובע תוצאה מהצלקות/צלקות פנימיות? האם ניתן לטפל בבעיה כזו? אני אודה לך אם תוכלי להסביר ולפרט. אני מאוד מודה לך מקרב לב על העזרה והסיוע. תודה רבה.

11/06/2006 | 11:07 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא בצע CT בטן עם חומר ניגוד דרך הפה ודרך הוריד וקבע תור להתיעצות בטל: 8080* או 035228088. ה CT יראה אם יש בקע קטן שלא נצפה חיצונית וגורם לכאב וכן ידגים את מעבר חומר הניגוד דרך המעי, את רוחב המעי, האם יש עיכוב במעבר.בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח