ד`ר אסנת רזיאל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

08/03/2006 | 23:42 | מאת: אורי

שמי אורי אני 11 חודשים אחרי ניתוח טבעת (אמריקאית) בבית חולים וולפסו ד`ר לנדאו ניתח אותי ירדתי במשך הזמן הזה איזה 40 קילו האם זה משקל גדול מידי בקצת זמן וזה מסוכן או שזה בסדר? אשמח לקבל תשובה תודה וצרור ברכות על הקמת האתר ותוד על שאתם מקשיבים ועוזרים לכל אחד תבורכו

09/03/2006 | 21:45 | מאת: מירית קרקובסקי - דיאטנית

שלום אורי ראשית ברכות על הירידה במשקל. ירידה של 40 ק"ג במשך 11 חודשים נראית לי כקצב מהיר אך יחד עם זאת לא ציינת את משקלך לפני הניתוח והאם היית במעקב אצל רופא ודיאטנית ? מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח