אני לא מצליחה לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

08/06/2006 | 17:50 | מאת: מירי

ד"ר אסנת שלום אני שוקלת 100 ק"ג על 1.70 ס"מ יש ימים שאני לא אוכלת כלום ולא מצליחה לרזות אמרו לי שאני לא מתאימה לניתוח (בקופ"ח)החלו שלי להיות רזה לקחתי רדוקטיל במשך חודש ולא רזיתי יש לי משיכה לשוקולד אני סובלת מעצירות כל הבדיקות שלי תקינות אני רוצה שתייעצי לי מה לעשות כדיי לרזות אני מיואשת ונכנסת לדכאון ולפעמים בא לי להתאבד. תודה מירי המיואשת

08/06/2006 | 20:01 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

מירי שלום, הטיפול בהשמנת יתר כדי שיצליח צריך להיות משולב. במלב"י תוכלי לקבל יעוץ דיאטני, פסיכולוגי, אנדוקריני וכן ניתן לשקול שוב יחדיו את אפשרות הניתוח. כמו כן עיסוק בספורט יסיע לך מאד לרדת במשקל וגם ישפר את ההרגשה הכללית. נשמח לעזור לך כי אנו מאמינים שלכל אדם ניתן להתאים את המסלול המתאים לו לירידה במשקל ולשמירה עליו לאורך שנים. לקביעת תור ליעוץ אצלי הכולל יעוץ דיאטני ופסיכולוגי אנא התקשרי 8080* או 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח