כל הק"ג עלו חזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

08/06/2006 | 13:09 | מאת: אסתי

בעזרת רזים לחיים הורדתי 11 ק"ג, במשך כשנה. כעבור כמה חודשים שבו הק"ג והתיישבו חזרה. נמאס מהאקורדיון. צריך לעשות סוויץ` במוח וזה לא הולך. אני מיואשת

08/06/2006 | 21:52 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אפקט היו יו שאת מתארת הוא אכן מתסכל, אולם אל יאוש. יש פתרונות מגוונים לירידה במשקל ולשמירה עליו לאורך זמן. חשוב שתתחילי לבצע פעילות גופנית יומיומית כמו הליכה או שחיה, כדי לפתח מסת שריר ולהקל על הירידה במשקל. כמו כן תנסי להתנזר ממשקאות ממותקים וממאכלים עתירי שומן וקלוריות. ליעוץ נוסף את מוזמנת לקבוע תור דרך האתר בלינק: http://hashmana.com/inner_page_8.asp או לקבוע תור טלפונית ב: 8080* או 035228088 בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח