דיאטה לקיץ

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/06/2006 | 12:11 | מאת: אירית

אני בת 42 גובהי 165 ס"מ משקלי 74 ק"ג. א. מהו משקלי האופטימלי? ב. כמה קלוריות עלי לצרוך ליום על מנת לרזות? ג. אודה לכם אם תפרסמו דיאטה קייצית ופשוטה לבצוע שעשויה לעזור לי. ד. הפורום מעניין נחמד ומועיל. בתודה!!!

07/06/2006 | 20:45 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

משקלך האידאלי 68 ק"ג. את צורכת בממוצע 1465 קלוריות ליום במנוחה וכדי לשמור על משקל קבוע מבלי שתוסיפי כל אימון ספורט עליך לצרוך לא יותר מ 1758 קלוריות ליום. אם תצרכי רק 1500 קלוריות ליום ותתחילי פעילות גופנית כמו הליכה או שחיה יומיומית הצפי שתרדי חצי ק"ג לשבוע. מומלץ לשלב תמיד ספורט עם דיאטה להצלחה טובה יותר ולשמירה על המשקל לאורך זמן. חשוב לסגל אורח חיים בריא ולשמרו לכל החיים. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח