שתייה וטבעת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/06/2006 | 15:54 | מאת: דור

שלום רב, האם יש הגבלות/הנחיות לגבי נפח או קצב השתייה במנותחי טבעת? האם אני יכול לשתות כמה שבא לי ואיך שבא לי בין הארוחות (שתייה=מים) ? נ.ב-אני לא מדבר על חצי שעה לפני ואחרי ארוחה אלא על שתייה בין הארוחות. בתודה רבה דור.

06/06/2006 | 18:51 | מאת: מירית

שלום דור לאחר ניתוח טבעת נפח הקיבה מוקטן ולכן גם כמות השתיה בפעם אחת מוגבלת,מומלץ לשתות עד חצי כוס אחת כל פעם,כמובן שהתרוקנות נוזלים מהקיבה היא מהירה יותר ממזון מוצק ולכן כעבור 10 דקות ניתן לשתות שוב לרוויה מירית דיאטנית מלב"י

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח