להפחית במשקל אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

05/06/2006 | 10:51 | מאת: דודו

שלום רב אני שמונה חודשים אחרי לידה במהלך ההריון עליתי 14 קילו ירדו 10 וארבע קילו אינני מצליחה להוריד (היום משקלי 69 וגובה 163) רציתי לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום וכמה שומן נא עזרתכם תודה

07/06/2006 | 09:42 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

שלום רב מזל טוב, במידה והינך מניקה יש צורך לאכול לפחות 1500 קלוריות ביום,אם אינך מניקה דיאטה של 1200 קלוריות ופעילות גופנית תעזור לך לרדת במשקל, סך צריכת השומן בדיאטה צריכה להיות כ-30% מסך הקלוריות בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח