משקל נכון

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

05/06/2006 | 10:17 | מאת: אורטל

שלום קוראים לי אורטל! לפני 3 חודש עברתי ניתוח טבעת ושקלתי 110 והגובה שלי הוה 1.56 כיום אני שוקלת 97 רציתי לדעת לאיזה משקל סופי אני אמורה להגיעה?!

07/06/2006 | 09:52 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

אורטל שלום כל הכבוד על הירידה שלך במשקל, קצב הירידה שלך נהדר, הקצב המומלץ הוא כ-1 ק,D בשבוע בשלושת החודשים הראשונים ואח"כ כ-חצי ק"ג בשבוע, את נמצאת בדרך הנכונה קשה לדעת מהו משקל היעד שלך ומה הציפיות שלך,מה שחשוב שכל ק"ג שאת יורדת במשקל חוסך לך בעיות בריאות רבות מומלץ לך להיות במעקב אצל רופא ודיאטנית בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח