כדורים....

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

30/05/2006 | 20:42 | מאת: דורין

שלום רב, אני בת 24 עם הסטוריה עשירה של הפרעות אכילה.. התחלתי להיות מטופלת בטופמקס, רציתי לדעת כעבור כמה זמן ניתן לדעת באם התרופה משפיעה ולאיזה מינון רצוי להגיע איתה..מתי ארגיש שינוי בבולמוסי האכילה.. והאם יהיה שינוי גם בהקאות... כמו כן אני מטופלת ברספירדל שכנראה גרמה לי להעלאה במשקל, האם הן משפיעות אחת על השניה? תודה רבה.

31/05/2006 | 23:58 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

עליך להתיעץ עם רופא המשפחה או אנדוקרינולוג בכיר לגבי הטיפול התרופתי. כמו כן המלצתי שתפני במקביל לטיפול התנהגותי בהפרעת האכילה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח