ניתוח מעקף במסגרת פרטית

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/05/2006 | 11:58 | מאת: רוייקו

שלום אסנת ביצעתם כבר מעקף במיסגרת אסותא ? קופות החולים ממנות הכל ואם כן למי ? מנסיונך, כמובן. מה לגבי סיבוכים אפשריים, היכן המשך הטיפול במצבים הדורשים גיבוי כולל ? אני מניח שאסותא החדש יהיה בפורמט הדומה לבתי החולים הגדולים והמתקדמים כך שמעקף קיבה יהיה פרוצדורה שגרתית ?! יום טוב

29/05/2006 | 14:25 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתוח מעקף קיבה מקבל השבוע כנראה DRG, כך שבדומה לטבעת תהיה השתתפות של הקופות. כל המעקב אחרי ניתוח ואם צריך אשפוז חוזר - מבוצעים על ידי במלב"י שבאסותא. אנשים עם ביטוח רפואי פרטי כמו כלל, מנורה, מיגדל וכו נהנים מהחזרים גבוהים יותר ולעיתים מימון מלא של הניתוחים השונים. לבירור מחירים אנא פנה לורד אסולין: 8080* או 035228088 אסותא החדש צפוי להפתח ב2008.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח