דיאטה דחוף

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/05/2006 | 11:18 | מאת: דינה

לפני 10 שנים ירדתי 20 קילו ועליתי אותם בחזרה עם תוספת של 5 ק"ג ולא הצלחתי לשמור על המשקל אני שנתיים אחרי לידה ובהריון אני רק ירדתי במשקל בשל הקאות כל הזמן וסיימתי את ההריון במשקל ההתחלתי ובסופו הייתי כ-10 קילו פחות מהמשקל בתחילת ההריון, כמובן שאחר"כ הרגשתי צורך לפצות את עצמי על כל מה שלא יכולתי לאכול בהריון והצורך למתוקים הלך וגבר ונמשך עד היום. אני מאוד רוצה להתחיל בדיאטה אבל המשיכה לאוכל טוב ומתוקים לא נותנת לי. יש לציין שאני שותה רק מים וכוס קפה אחת ליום משקאות מתוקים אני לא אוהבת והתחלתי בהליכה יום יומית של שעה בערך איך אוכל להתגבר על הצורך במתוקים? איזו דיאטה מתאימה לי? .

29/05/2006 | 14:28 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

דינה שלום רב, עליך לפנות ליעוץ דיאטנית כדי שתרכיב לך תפריט מתאים לפי העדפותיך. לאנשים שצורכים פחמימות מומלץ לצרוך דגנים מחיטה מלאה והרבה סיבים כדוגמת ירקות ופירות - 5 מנות ליום. הפעילות הגופנית כמובן מבורכת מאד.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח