שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

03/03/2006 | 14:25 | מאת: ורד1000

אני עברתי ניתוח ליפני כ4 שנים היום הטבעת מנופחת 4 סיסי (אמריקאית)אני שוקלת 79 קילו ומאוד קשה לי לרדת במישקל אין כמעט הגבלה מהטבעת ואני יכולה לאכול הכל ללא בעיה יש לציין שבניפוח האחרון המנתח ניפח ללא שיקוף ואמר שייש 4 לאחר שעבר הכל שלח אותי לברור ומצאו רק3.2 שאלותי הן האם תתכן דליפה מין הטבעת ברמה איטית שלא יצא הכל רק חלק סיסי במשך שבוע? אם הטבעת אכן תקינה האם כמו שנאמר לי בשיקוף מה אוכל לעשות כדי כן ליצור הגבלה? האם יש אפשרות לניתוח נוסף ללא תשלום על חשבון הקופה?תודה מראש ובהצלחה לרגל השקת האתר

03/03/2006 | 15:18 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ורד שלום, מירב הסיכויים שאין כל דליפה ויש צורך לנפח שוב את הטבעת, הפעם תחת שיקוף ולודא שלאחר הניפוח את מרגישה הגבלה. אם יש דלף ניתן לודא זאת וברב המקרים הוא לא מהטבעת עצמה אלא מהמאגר או הצנרת שניתן לתקנם בניתוח פשוט וקצר - המאגר נמצא תת עורית כך שהניתוח מתבצע רק באיזור זה. אשמח לעזור לך. אנא קבעי תור להתיעצות בטל: 8080* או 03-5228088

03/03/2006 | 23:43 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אם הטבעת נצפית תקינה יתכן ובכל זאת בורח נוזל מן המאגר או דרך הצנרת.כדי לברר זאת יש להזריק חומר איזוטופי לתוך המאגר ולודא שאין בריחת נוזל. פעולה זו נעשית על ידי הרופא המנתח בחדר מיפויים (בדומה לניפוח הטבעת) ולאחר מכן עליך להשאר במכון המיפוי כשעה שעתיים ולעיתים לחזור למיפוי למחרת. אם בורח נוזל יודגם החומר האיזוטופי מחוץ למאגר או הצנרת. אנא התיעצי עם הכירורג.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח