הרזיה באמצעות כדור

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/05/2006 | 23:29 | מאת: בילה

האם הפירסומים על רוקח פורטה(כדור) להרזיהנ נכונים וזה באמת עובד?

23/05/2006 | 10:33 | מאת: בילה

בהמשך לשאלתי,הפירסום בנושא התרופה הנ"ל מופיע בכל מקום ומכיון שאני די מיואשת כבר מכל שאר הפתרונות .אני בת 50 התחלתי טיפול להרזיה בהיפנוזה ודמיון מודרך-ואחרי שלושה שבועות אני לא רואה תוצאות,ההיפך- אני נהיית יותר לחוצה ועם יותר התקפי אכילה,ויכול להיות שזה בגלל שהורדתי כמות של פאקסט לחצי כדור ביום בגלל שהתחלתי עם הורמונים.בקיצור אני מבולבלת.פליז,אנא עזרתך

23/05/2006 | 22:14 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

הכדור המפורסם הוא בעצם סיבים תזונתיים. תוכלי בקלות להתיעץ עם דיאטנית כדי לבנות לך תפריט המתאים להעדפותיך ושתוכלי לשמרו לאורך זמן. חשוב מאד להוסיף פעילות גופנית של שעה מידי יום. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

01/06/2006 | 00:05 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

המלצתי לפנות ליעוץ דיאטני וטיפול התנהגותי וכמו כן לשלב ספורט

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח