אני אובדת עצות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/05/2006 | 23:27 | מאת: חופית

שמי חופית, בת 22 ובעלת תואר ראשון להוראת האנגלית. לפני כארבעה חודשים ילדתי את ביתי בכורתי במזל טוב, ומאז תחילת ההריון אני לא מצליחה לרדת במשקל אלא רק לעלות. במשך ההריון עליתי כ-20 ק"ג (היום אני שוקלת כמעט 90) ואני מרגישה ששום דבר לא יעזור לי, אולי משהו נשרט לי שם במוח למעלה כך שאין לי פתאום כוח רצון לעשות דיאטה. בספורט אין לי בעייה אך אני רוצה תוצאות מהירות ולפיכך אני מעוניינת גם להמעיט בכמויות האכילה. איך עושים את זה?...

23/05/2006 | 22:11 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

חשוב מאד לרזות לאחר הלידה ולחזור למימדים שלפני ההריון. מנסיוני רבות הנשים שמעלות לאחר כל לידה 10 ק"ג למשקל גופן ולאחר 4 לידות הן כבר במשקל שקשה מאד לרדת ממנו. הפתרון הוא יעוץ דיאטני ופעילות ספורטיבית מאומצת.אנא פני ליעוץ דיאטני כדי להתאים לך תפריט שלא יקשה עליך לשמרו לאורך זמן וכן התחילי בפעילות ספורטיבית יומיומית של שעה הליכה או שחיה מידי יום וכן תרגילים לחיזוק שרירים ועיצוב הגוף. אל תדחי למחר ומאידך צרי ציפיות ריאליות של ירידה מתונה בסביבות 1/2 ק"ג לשבוע. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח