דיאטה כמובן

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/05/2006 | 16:09 | מאת: טלי

שלום. אני עשיתי דיאטהאצל ד``ר חרמון כידוע שהיא מאוד חריפה וירדתי 25 ק`ג אבל העלתי 5 ק`ג וכאשר עכשיו אני מנסה לעשות שוב את הדיאטה אני לא מצליחה אין לי כוח יותר לדיאטות ואני רוצה לקחת את הכדור רדוקטיל אבל אני ממש מפחדת שהרופא שלי לא ירשום לי אותו כי אני לא כ`כ מעל המשקל הרצוי ואני יותר מפחדת להמשיך להשמין מה עושים ?

22/05/2006 | 20:03 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

טלי שלום רב, עליך להתחיל בפעילות ספורטיבית יום יומית של הליכה שעה מידי יום וכן תרגילים לחיזוק שרירים. לגבי רדוקטיל עליך להתיעץ עם רופא המשפחה או עם אנדוקרינולוג. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח