איך לרדת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/05/2006 | 16:54 | מאת: סיגל ישראלי

אני שוקלת 70 קילו וגובהי 1.63. הייתי בשומרי משקל שקלתי לפני 85 קילו. ירדתי 25 קילו ועזבתי את חוג. ניסיתי חדר כושר אבל אז קרעתי את סחוס שבברך ולכן גם זה ירד מהפרק. תני לי רעיון איך לרדת. אני בת 39 ואמא ל3 ילדים.

19/05/2006 | 17:10 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ירדת יפה מאד וחשוב שתשמרי על המשקל כדי שלא תעלי שוב. עליך לשלב ספורט שביכולתך לעשות כמו הליכה או שחיה עם אכילה נכונה. הקפידי לא לצרוך מאכלים עתירי שומן או קלוריות וכן המנעי מצריכת משקאות ממותקים.בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח