נתוח לטפול בהשמנה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/05/2006 | 08:36 | מאת: רינת

אני בת 36, 159 ס"מ ,שוקלת 99 ק"ג. אני לא שמחה, לא מאושרת, ואני מרגישה שהחיים שלי עוברים ללא טעם. אני עובדת , לומדת, מגדלת 3 ילדים, אבל אחרי כל זה יש חלל גדול ועצום שנוצר בגלל המראה. אני לא נהינת מלבוש יפה, אין לי בטחון עצמי, לא עושה דברים שאני אוהבת כמו שחיה וריקוד בגלל השומן. האוכל הוא הפצוי על כל אלה. אין לי איכות חיים, הגב כואב, הכושר הגופני שואף לאפס, ושלא לדבר על סקס, שאני לא אוהבת את עצמי ואין לי חשק ולא כח לעשות את זה. בקיצור מיואשת. רוצה לדעת איך משפרים את המצב, אני בקופת חולים לאומית, עזרו לי

19/05/2006 | 17:03 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא הירשמי להרצאת החודש דרך הלינק הבא: http://hashmana.com/inner_page_7.asp או לחילופין קבעי פגישה אישית עימי כדי להתאים לך את הטיפול המיטבי עבורך. לקביעת תור: 8080* או 035228088

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח