תפריט לדיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

17/05/2006 | 16:51 | מאת: פרי

שלום, אני בת 17 אני 1.72 ואני שוקלת 58 אני רוצה לרדת בסביבות ה 5 קילו. אבל הבעיה היא שאני מכורה לג`אנק פוד, אמא שלי לא מבשלת והאוכל שהכי זמין עבורי הוא פיצה בורקסים המבורגר מלאווח וכו.. רציתי לדעת אם אני אעשה דיאטה שבה אני אוכלת בבוקר קורנפלקס +חלב ביניים פרי צהריים סנדויץ` ובערב את הג`אנק שלי האם אצליח לרדת במשקל ואם כן תוך איזו תקופת זמן

17/05/2006 | 21:05 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

שלום לך הדיאטה שהרכבת לעצמך חסר בה כמה דברים חשובים,2-3 פירות ביום,הקפידי להכין לך פעמיים ביום סלט ירקות כתוספת לכריך בצהרים ולארוחת הערב אני מציעה שתשימי לך גבול לאכול פעם עד פעמיים בשבוע את האוכל שאימך מכינה וביתר השבוע תכיני לעצמך בארוחת הערב גבינה, ביצה או טונה או אבוקדו בתוספת 2 פרוסות לחם קל,במשך היום הוסיפי 2 גביעי יוגורט אפשר עם פרי התפריט הנ"ל הוא עדיין לא מכיל הכל ולכן הוא זמני ,הקפידי להיות במעקב מקצועי,את יכולה לקבוע תור אלינו דרך האתר בהצלחה מירית

17/05/2006 | 21:13 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

נשמט לי משפט חשוב מהתשובה שלי, את נמצאת במשקל תקין, רק חשוב שתקפידי על תזונה נבונה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח