בטן רפויה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/05/2006 | 12:07 | מאת: מיקי

ירדתי באמצעות שומרי משקל לפני כחמש שנים 15 ק"ג אני מתאמנת בחדר כשר 3 עד 4 פעמים בשבוע שכל אימון הוא שעה בערך והבטן עדיין רפויה למרות שאני מתאמנת על שרירי בטן? לאחרונה עליתי כ4 ק"ג ממשקל הכבוד ואנני יודעת כיצד לרדת שוב כי כל מאמצאי עולים בתוהו ולא מצליח לי?

17/05/2006 | 21:08 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

למיקי שלום יתכן והעליה במשקל נובעת מהגדלת מסת השריר, בנוסף בקשי במכון כושר שיבדקו לך גם היקפים, כדאי מאוד שתהיה במעקב אצל דיאטנית על מנת להרכיב לך תפריט מגוון ומתאים לפעילות הגופנית שלך שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח