האם אני מיועדת לניתוח?

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

14/05/2006 | 20:12 | מאת: ויקי

שלום רב לד"ר הניתוח מיועד לאנשים צריכים להוריד 10 קילו או ליותר? אני שנה אחרי לידה וארצה עוד מעט להכנס שוב להריון האם זה כדאי לי? אני עם עודף של 10 קילו אולי 12 תודה מראש

14/05/2006 | 20:21 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

הניתוח מיועד לבעלי עודף משקל קיצוני של כ 45 ק"ג מעל המשקל האידאלי. לאחר לידה מומלץ להרזות ע"י פעילות גופנית המיועדת גם לחיטוב הגוף. כמו כן תפיקי תועלת מיעוץ דיאטני.

15/05/2006 | 09:29 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא שימי לב שאת מכניסה את המשקל בק"ג ואת הגובה בס"מ במקומות הנכונים. המחשבון מדויק ואם שוב יצא לך שאת סובלת מהשמנת יתר קיצונית, המלצתי שתפני להתיעצות. באופן גס המשקל האידאלי הוא הגובה בס"מ פחות 100 כך שאת יכולה לחשב את עודף המשקל באופן גס גם כך.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח