מזל טוב

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

01/03/2006 | 20:42 | מאת: בשבושונית

אני מנותחת של אבינוח כבר שנה וחודשים וירדתי מעל 65 קילו יש לי שאלה אחת אליכם חברי האתר היקרים אולי תסבירו לי את נושא הדיאטיקניות עד כמהשידוע לי לא כול מה שאני אוכלת יכול לאכול מנותח אחר ולא כול מה שמנותח אחר אוכל אני אוכלת האכילה היא דבר אינדיבידואלי לכול מנותח בפני עצמו ועד כמה שידוע לי ומינסיוני שום דיאטיקן שלא עבר ניתוח לא יכול לדעת מה ואיך אני למשל יכול ה לאכול פרות וירקות חיים ולא יכולה לאכול מבושלים או אפוים וזאות דוגמא אחת קטנה

03/03/2006 | 05:15 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

תודה על הברכות וכל הכבוד על הירידה המרשימה במשקל. אכן ההתמודדות הקשה לאחר הניתוח היא שינוי טוטלי של הרגלי האכילה. המח מתורגל בהרגלים הקודמים שליוו אותנו כל חיינו, ואילו הקיבה הקטנה מגבילה את כמות האוכל ולעיתים גם את סוג האוכל. מנותחים רבים יעידו כי אחרי הניתוח אין הם יכולים לאכול בשר אדום או לחם טרי. לעומת זאת הם מצליחים לעכל יפה בשר עוף או דגים שעל ידי לעיסה טובה ניתן להופכם למחית, ובמקום לחם הם בוחרים טוסט שיותר קל לעכלו כי אינו הופך לעיסה בעת הלעיסה. חשוב תמיד לזכור ללעוס היטב ולהקדיש כחצי שעה לכל ארוחה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח