וידיאו

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/05/2006 | 21:58 | מאת: חיה34

מי יכול לעזור לי כשאני פותחת את חלון הוידיאו זה מצטמצם ואין אפשרות לראות את זה אשמח לשמוע איך אוכל לראות את זה

09/05/2006 | 09:47 | מאת: הנהלת האתר

שלום חיה. בימים החולפים, במשך כמה שעות, אכן לא היה ניתן לצפות בקבצי וידאו באתר אצל חלק מהמשתמשים, בשל תקלה טכנית. למרות שאנחנו משקיעים מאמצים ניכרים ומשאבים גדולים בתחזוקה של האתר באמצעות הטכנולוגיה המתקדמת ביותר, מתרחשות לעתים תקלות טכניות שאין אפשרות לצפות אותן מראש. צוות המתכנתים שלנו עמל על תיקון התקלה וכעת אפשר לשוב ולהנות מגלישה חלקה ויעילה באתר. אנו מתנצלים על כך. נשמח להמשיך ולעמוד לשירותך בכל עניין גם בעתיד.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח