התקנת טבעת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/05/2006 | 10:20 | מאת: דניאלה

שלום אני שוקלת לעבור ניתוח להתקהת טבעת, ב3 שנים האחרונות עליתי 40 קילו, משקלי היום הוא של 125ק"ג והגובה 178 ס"מ. אני חוששת מאוד מהניתוח עצמו ומעצם העובדה שישאר לי גוף זר בתוך הגוף, מצד שני איכות החיים שלי ירודה מאוד בגלל עודף המשקל. אשמח לקבל את דעתך בנושא תודה דניאלה

07/05/2006 | 19:04 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אשמח לקבלך להתיעצות אישית, תפגשי גם עם דיאטנית ופסיכולוגית. נוכל להחליט יחדיו איזה ניתוח מתאים לך ביותר לפי הרגלי התזונה שלך, אורח החיים, נסיונות קודמים להורדה במשקל, תחלואות נילוות להשמנה ונטית ליבך. לקביעת תור: 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח