ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/05/2006 | 07:58 | מאת: אורית

אני עומדת לעבור ניתוח אצל דר` אבינח ב- 17/5 באסותא. אני מבקשת לדעת שני דברים: א. האם יש לי צורך במעקב דיאטני ופסיכולוגי אצלכם במרכז לאחר הניתוח? (לענ"ד כן, אך דר` אבינח טוען שזה מיותר ואני מעט חולקת על דעתו. חשוב לי לשמוע את דעתך המלומדת בדבר חשיבות המעקב). ב. האם קופ"ח מאוחדת משתתפת או מממנת את המעקב אצלכם במרכז (ה- BMI שלי הוא 48)?

07/05/2006 | 19:01 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

בהצלחה בניתוח. נשמח לעזור לך בקבוצות תמיכה לאחריו. לבירור פרטים: 035228088.

09/05/2006 | 01:00 | מאת: ליאורה וייס

ד"ר אבינח מבלי לפגוע בכבודה של הרופאה המנהלת את האתר כאן רופא מצויין שעוסק בתחום הרבה מאוד שנים. אני נותחתי אצלו לפני כשנתיים ומרוצה מאוד. לא מתעסקת עם דיאטנית ולא עם פסיכולגים וכדומה מהסיבה הפשוטה שעם כל הכבוד הם עצמם לא חווים את התחושות. אבל מצד שני מאוד חשובה תמיכה ולפי כך מצאתי את הפורום בתפוז.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח