ד"ר רזיאל ברכות חמות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

28/02/2006 | 23:59 | מאת: קובי

ברצוני לברך אותך על האתר המדהים, כמי שעבר ניתוח טבעת לפני מס` רב של שנים יכול לומר כי הניתוחים הללו מצילי חיים. אז מאחל לך המון בהצלחה וחושב כי אתם המנתחים עושים מלאכת קודש הן עם הניתוחים עצמם ועם התמיכה שניתנת למנותחים לאחר מכן.

01/03/2006 | 11:03 | מאת: רון

מאחל מבקרים ומשתתפים רבים ונקווה שלא יכללו בו "טרולים" ושיהיו דיונים מעניינים ורציניים ופוריים שיירקמו חברויות אישיות טובות כאן - ושנהנה למה אין אייקונים ? למה אין אופציה של "תגובה"- אלא רק "הודעה חדשה" ? אז איחולים , ברכות והמון הצלחה רוני ( מנותח פעמיים : SRVG , ואח"כ מעקף קיבה )

02/03/2006 | 18:57 | מאת: מנהל האתר

שלום רון. תודה על הערותייך. ניתן להגיב לכל הודעה באמצעות הכפתור "הוסף תגובה" שנמצא בצורה בולטת בכל הודעה, לאחר שהיא נפתחת. אייקונים ומגוון אפשרויות אחרות יתווספו לפורום במשך הזמן.

03/03/2006 | 05:19 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

בסופו של דבר אתם הם המנצחים הגדולים!!!

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח