השמנה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/05/2006 | 01:03 | מאת: סיון

שלום, אני בחורה בת 22 הסובלת מגיל 12 ממשקל עודף בגיל 17 החלטתי לעבור ניתוח טבעת בקיבה דרך קופת החולים שלי הניתוח עבר בשלום ולאחר יום חזרתי הבייתה הבעייה שבשנה הראשונה ירדיתי במשקל יפה, אך שפתחתי את הטבעת כי החלו בעיות רבות, עליתי כפוך ממשקלי לפני הניתוח. מה עליי לעשות כיום אני גם סובלת מהשמנת יתר וגם מכאבים עקב הניתוח?

07/05/2006 | 01:16 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא בצעי צילום ושט קיבה עם באריום בקופ"ח וכן גסטרוסקופיה וקבעי עימי תור להתיעצות בטל: 8080* או 035228088. הבדיקות נועדו לשלול החלקה של הטבעת או חדירה שלה לקיבה. קרוב לודאי שתהני מניתוח שרוול קיבה עליו תוכלי לקרא בלינק הבא: http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?articleID=80 בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

07/05/2006 | 14:51 | מאת: ענת

אשמח אם תשתפי אותי, בכל אופן איזה בעיות גרמו לך הטבעת? ואיזה סוג טבעת בזמנו שמו לך? האם זה היב פרטי? אודה לך מארוד על תשובותייך.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח